¿Qué es ioga?

 

El ioga ès moltíssimes coses i no admet una única definició, peró, permeteume que us digui:

el ioga no es només exercici físic.

 

Dins del ioga trobarem moltes branques i el que amb més freqüència practiquem en occident ès el conegut com HATHA IOGA ( HA=SOL ,THA= LUNA, aquest es el modo hindú de significar que aquesta disciplina preten la unitat dels complementaris) , la traducció habitual del cual ès IOGA DEL COS . Però el seu nom no deu cridar a engany, de veritat el que perseguix la práctica de l'Hatha Ioga ès la integració del cos amb la ment, I, la unitat vital que condueix a la calma, la salut i al final a retrobar el camí de la senzillesa i l'alegria de viure.

 

Això ès així perque aquesta disciplina neix com una eina utilitzada pels yogis, (fa milers d'anys) per posar a punt el seu instrument primordial per totes las seves practiques, físiques o mentals: El seu cos, el qual es considera com el violí per la música, un instrument que sonarà millor quan mes afinat i purificat estigui.

 

Afegirem també a la nostra definició,el motiu principal per el que es diu que el ioga ha triomfat y s'ha estès ràpidament a l'occident: per la seva alta rendibilitat, degut a que con molt poc esforç obtenim un alt benefici, o lo que ès lo mateix, amb poca inversió, grans dividends, en termes de salut i benestar, clar.

 

Qui vol per sí mateix una vida mes plena busca i troba moltíssimes alternatives i una àmplia diversitat de savis consells provinents de pensadors moderns i de totes les époques.

Els assoliments materials ja no satisfacen i la recerca apunta a altres valors, l'esser humà té la sensació de que ha perdut alguna cosa que no en sap on buscar.

 

En realitat aixó ès el que coneguem com el sentiment de la “pàtria perduda” que, entre d'altres, es aquel conjunt d'hàbits saludables que a poc a poc i sense voler, hem desat de banda, n'hi ha prou amb mirar als nens, ells, que ancara no están “civilitzats”, respiren correctament, es mouen amb total naturalitat, respecten els seus moviments y els avisos del seu cos, estan absolutament presents en tot el que fan, sempre OCUPATS, sense traces de “PRE_OCUPACIÓ”.

 

La “pre-ocupació” ès un depredador de energía, quan tu et preocupes consumeixes l'energía necesaria para ocuparte de lo que correspon fer aquí i ara.

El ioga promet ensenyar-te a retrobar la teva capacitat de romandre en aquest lloc i en aquest moment, SEMPRE PRESENT.

http://www.myyogaonline.com/videos/yoga/light-my-fire
http://www.myyogaonline.com/videos/yoga/sweat-it-out

This class from Faith Hunter is guaranteed to burn your inner fire brighter. Beginning with a gentle core warmup, this practice moves through a foundation affirming flow and then down to a relaxing cooldown on the mat. Honor your self and take what options you may need today. This video is part of the Get Strong, Be Calm challenge.

NUESTROS BLOGS

UDDIYANA BANDHA vs

 

HIPOPRESIVOS

 

MUDRAS

 

CUENCOS

 

YOGA Y PRIMAVERA

 

RESPIRAR Y MEDITAR

 

BENEFICIOS DEL YOGA

 

 

 

 

 

CONTACTO

 

Teléfono: 692 850 083

 

Email: magatzem.yoga@gmail.com

Web: www.espaimagatzem.com

 

 

Porque harías yoga?

Básicamente porque mejorarás tu vida, mejorarás tu cuerpo y te conocerás cada vez mejor.

Tu bienestar se incrementará de manera que ni te imaginas.

Sólo pruébalo.

No te arrepentirás.

Tu faja ¿es faja?

El core es una parte clave de nuestro cuerpo. Este conjunto de músculos resulta fundamental para aportar estabilidad, controlar nuestra postura y evitar, entre otras cosas, dolores de espalda y posibles lesiones.

 

Suelo pélvico femenino

Los trastornos del suelo pélvico femenino implican un descenso (prolapso) de órganos: La vejiga, la uretra, el útero, el intestino delgado, el recto o la vagina, causado por debilidad o lesión de los ligamentos, de tejido conjunivo y de los músculos de la pelvis.

El suelo pélico es una red de músculos, ligamentos y tejidos que actúan como una hamaca para ofrecer soporte a los órganos pélvicos.

Si el trastorno es grave los órganos pueden sobresalir del todo por la abertura de la vagina al exterior del cuerpo.